Sfaturi împotriva îmbătrânirii, de la Cindy Crawford

Una dintre marile frumuseți ale anilor 90, Cindy Crawford arată senzațional și acum, la 52 de ani. Timpul pare că nu a trecut deloc peste fostul fotomodel de succes, mamă și actriță, și este de mirare cum poate arăta atât de bine, cu un ten senzațional, care stârnește invidia chiar și celor mai tinere top modele aflate în top.

667360071ZD077_Maybelline_N

Picture 1 of 5

Îngrijirea tenului trebuie să devină o rutină

Cindy Crawford a acordat un interviu publicației Birdie, prin care a dezvăluit câteva dintre trucurile care o ajută să aibă mereu un ten proaspăt, peste care patina timpului aproape că nu și-a pus amprenta. Deosebit de conștiincioasă, Cindy a declarat că întotdeauna a avut grijă de tenul ei. Este vorba de o îngrijire constant, intrată într-un fel de rutină, dar la care nu a renunțat niciodat. A fost ca un fel de antrenament la sală: dacă vrei rezultate, muncești constant. Așa este și cu îngrijirea tenului.

Cele mai bune produse skin care

Dacă vrei să ai grijă de pielea ta, atunci trebuie să investești, continuă celebrul fotomodel. Pentru a avea parte de o îngrijire de calitate, atunci trebuie să folosești cele mai bune produse de skincare și fond de ten. Nu zice nimeni că nu pot fi folosite și produse mai ieftine, dar dacă vrei într-adevăr calitate, atunci folosește-le pe pielea ta, și atunci aceasta nu numai că va arăta mereu senzațional, dar va avea parte și de îngrijirea de care are nevoie.

Curățarea tenului, obligatorie

Indiferent cât este de ocupată, Cincdy Crawford nu uită niciodată că pielea trebuie să respire. De aceea, în fiecare zi, la duș, își curăță bine porii, iar serumurile se numără printre preferatele ei, deoarece au un efect vizibil mai bun. Preferatul ei, de la Meaningful Beauty (brandul ei personal de beauty) se numește  Youth Activating Melon Serum, iar ingredientul-cheie sunt celulele stem din frunzele de pepene, și are peptide și acid hialuronic.

Protecție solară și demachiere

Protecția solară nu lisește din ritualul zilnic de îngrijire al acesteia, și consideră că acest lucru nu trebuie uitat niciodată de femei, indiferent de vârstă. De asemenea, nu uită niciodată să se demachieze, iar o cremă de noapte cu retinol, pe măsură ce înaintează în vârstă, este un must-have pentru orice reprezentantă a sexului frumos.

Exfoliere

Printre metodele pe care le mai folosește pentru a-și îngriji tenul, Cindy Crawford susține că apelează și la exfoliere, tocmai pentru a-și pregăti tenul pentru produsele de înfrumusețare pe care urmează să le aplice. Și, după cum se observă, a găsit soluția pentru un ten frumos, care arată perfect, chiar dacă posesoarea lui se laudă cu cei 52 de ani și o viață extrem de activă.

 

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*