Machiaje și coafuri de senzație la Premiile Emmy 2018

Premiile Emmy 2018 au fost prilejul ca vedetele să facă o adevărată paradă a ținutelor și a accesoriilor. Dar, cu toate acestea, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, iar în rândul reprezentantelor sexului frumos o atenție deosebită a fost acordată și machiajului și coafurilor. Și dacă au fost vedete care au dat greș la acest capitol, au fost și unele care au impresionat pe toată lumea. Despre acestea îți vom vorbi și noi, în rândurile de mai jos.

Machiaj Emmy 1

Picture 1 of 5

Jessica Biel

S-au dus demult vremurile când Jessica Biel ne încânta cu problemele de adolescentă din ”Al șaptelea cer”. Ca de obicei, vedeta nu a apelat la un machiaj intens, sau cu vreo coafură complicată. Cu toate acestea, aspectul luminos al tenului, rozul discret de pe buze și buclele lejere au fost suficiente în cazul ei pentru a ne atrage atenția.

Dakota Fanning

Dakota știe că ochii sunt punctul ei forte, de aceea și machiajul din seara premiilor Emmy s-a centrat pe acest lucru. Luminozitatea tenului s-a îmbinat perfect cu liniile de tuș care au creat acel cat-eye la modă acum, la care s-a adăugat și coafura destul de simplă, dar care a completat excelent un întreg mai mult decât perfect.

Emilia Clarke

Nici în acest caz nu putem vorbi despre un machiaj încărcat. Din nou ochii au fost puși în evidență, iar straturi numeroase de rimel au oferit un efect interesant. Rozul delicat de pe buze a completat look-ul vedetei, la care s-a adăugat și o coafură în stil sleek.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson este mereu o apariție care impresionează printr-o frumusețe greu de descris în cuvinte. Se pare că și Scarlett este conștientă de atu-urile sale, și de aceea fiecare apariție a sa vorbește despre feminitate și sex-appeal. Machiajul intens al ochilor a atras atenția de această dată, culoarea naturală a ochilor fiind marcată cu mult glitter verde în colțurile interioare ale ochilor.

Mandy Moore

Niște bucle lejere au fost coafura aleasă de Mandy Moore în această seară specială, în timp ce machiajul a fost unul care ne-a amintit de razele soarelui. Puțin fard ruginiu pe pleoape a completat perfect un machiaj care a reușit să impresioneze.

Gwendoline Christie

Nu aveam cum să nu analizăm puțin și felul în care actrița din Game of Thrones a ales să se prezinte la Premiile Emmy 2018. Machiajul său a fost unul care a impresionat în primul rând prin rujul de un roșu sângeriu, în timp ce nuanțe neutre au fost alese pentru ten. Ți nici nu se putea altfel, pentru că rujul aprins capta imediat toată atenția.

 

 

 

 


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*