4 motive pentru a începe să ai grijă de sprâncenele tale

Adesea, primul lucru pe care îl observăm la cineva sunt ochii, zâmbetul sau personalitatea plăcută, dar în unele cazuri, atenția noastră se îndreaptă asupra sprâncenelor. Sprâncenele noastre au puterea de a ne înfrumuseța aspectul, mai ales dacă le acordăm grija și atenția de care au nevoie. Iată că tehnica de microblading pentru sprâncene este un serviciu foarte solicitat în saloanele de înfrumusețare. Microblading este o tehnică binecunoscută prin care specialistul tatuează sprâncenele pentru a infuza un pigment semipermanent în piele. În acest fel, nu va trebui să mergeți în mod regulat la salon pentru a vă bucura de sprâncene perfecte. Cu ale cuvinte, sprâncenele noastre și cât de frumoase și îngrijite sunt contează la fel de mult ca orice alt aspect al chipului nostru.

4 motive pentru a începe să ai grijă de sprâncenele taleIată 4 motive care vă vor convinge să aveți mai multă grijă de aspectul sprâncenelor:

Sprâncenele au rolul de a ne încadra fața

Sprâncenele au capacitatea de a ne modela fața și toate trăsăturile noastre. Sprâncenele îngrijite pot distrage atenția celor din jur de la eventualele imperfecțiuni, atrăgând mai degrabă atenția asupra ochilor. Dacă doriți să vă îmbunătățiți aspectul, dar totuși preferați simplitatea și naturalețea, atunci nu aplicați prea mult machiaj pentru a vă acoperi imperfecțiunile. În loc să folosiți o cantitate mare de fond de ten, pudre, blush și farduri de ochi, puteți să vă concentrați asupra îngrijirii sprâncenelor cu produse specifice de pe lillynails.ro, astfel încât acestea să pară mai definite și toate trăsăturile feței să fie mai frumos încadrate.

Sprâncenele îngrijite creează o simetrie armonioasă

În funcție de atenția pe care o acordăm sprâncenelor, indiferent că preferăm un pensat rapid, o vopsea pe bază de henna, laminarea sprâncenelor utilizând tehnici prezentate pe lillynails.ro sau un microblading care ne ajută să obținem forma ideală, este cert că sprâncenele atrag mai multă atenție asupra ochilor noștri. Dacă vă doriți ca ochii să pară mai mari, mai strălucitori și mai atrăgători, sprâncenele îngrijite vă pot ajuta să atingeți acest obiectiv de frumusețe. Dacă aveți sprâncene bine definite, puteți echilibra și forma nasului, ceea ce este foarte util dacă aveți un nas lat sau lung și doriți să distrageți atenția celor din jur de la forma nasului. De asemenea, sprâncenele bine definite pot face ca maxilarul să pară mai ascuțit și întreaga față să pară mai subțire.

Sprâncenele ne pot schimba aspectul

Sprâncenele pot defini cele mai mici detalii ale feței, cum ar fi arcul cupidon al buzelor noastre. Dacă nu sunteți tocmai mulțumită de aspectul frunții, atunci sprâncenele vor distrage atenția de la frunte. Cu alte cuvinte, sprâncenele îngrijite și definite ne fac să arătăm într-un mod diferit. Concentrarea pe o anumită trăsătură a feței poate face minuni, cu atât mai mult dacă vorbim despre sprâncene. Nu numai că atenția celorlați va fi dirijată spre alte caracteristici ale chipului nostru de care suntem mai încântate, dar totodată ne ajută să ne simțim mai mulțumite de felul în care arătăm. Obținerea sprâncenelor definite implică găsirea unei forme, a arcului și grosimii potrivite, toate având scopul de a încadra perfect fața.

Sprâncenele pot defini restul trăsăturilor faciale

Îngrijite, definite și frumoase, sprâncenele pot deveni elementul central al feței, ajutându-ne să devenim mai încrezătoare și mai îndrăznețe. Dacă v-ar plăcea să aveți mai multă încredere în sine, atunci acordați mai multă atenție sprâncenelor și, cu siguranță, vă veți schimba modul în care vă percepeți. Indiferent dacă obișnuiți să vă machiați mai strident sau preferați aspectul natural, atât timp cât aveți sprâncene îngrijite, nu trebuie să vă faceți griji asupra machiajului și veți fi întotdeauna pregătite pentru noi provocări și aventuri.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*