Top 3 branduri premium din farmaciile online

Farmaciile online reprezintă cea mai bună opțiune a ta atunci când vine vorba de produse de brand premium, la prețuri accesibile. Într-o farmacie online vei găsi nu doar prețuri mai mici, ci și diverse promoții la astfel de produse, promoții de care nu poți profita și în farmaciile sau magazinele clasice. Iată care sunt cele mai populare 3 branduri premium pe care le poți găsi într-o farmacie online:

Esthederm și apa celulară patentată

Dacă nu ai auzit până acum de Esthederm, ar trebui să știi faptul că este unul dintre cele mai apreciate branduri franțuzești din lume. Are o filozofie inspirată din viața celulei, iar toate produsele scoase pe piață promovează funcționarea corectă a pielii. Mai exact, apa celulară patentată, de la Institutul Esthederm este asemănătoare cu apa care se regăsești în mod natural în epidermă și este ingredientul principal al tuturor produselor de la acest brand. Toate produsele și tratamentele pe care le vei găsi sunt dezvoltate cu ajutorul unor experți în îngrijirea pielii și sunt adaptate clienților individuali. Mai mult decât atât, Esthederm a dezvoltat și o modalitate de curățare profesională numită Osmoclean, recomandată de toți specialiștii din domeniul frumuseții. Cele mai iubite produse de la acest brand sunt: cremele contur, cremele de rejuvenare, cremele cu acid hialuronic, serurile cu spirulină și gelurile de curățare purifiante.

Galenic și arta formulelor

Galenic este un alt brand premium franțuzesc, cu o vechime de aproape 50 de ani. De la înființare și până în prezent, s-a concentrat pe găsirea celor mai bune formule și combinații de ingrediente pentru a asigura eficacitatea substanțelor active. De multe ori, atunci când se vorbește despre acest brand, se vorbește de o adevărată știință galenică, o artă a formulelor pe care le stăpânesc doar dezvoltatorii acestor produse. Produsele de la acest brand au fost întotdeauna apreciate pentru calitatea superioară, pentru originalitate, dar și pentru rezultate. Toate materiile prime folosite în procesul de fabricație trec printr-o selecție iguroasă, prin multe teste și verificări astfel încât produsul final să fie unul de excepție. În farmaciile online poți găsi o diversitate de produse de la acest brand, de la loțiuni și seruri, până la geluri și creme de noapte, ape micelare și creme antirid.

Rene Furterer și grija pentru păr

Dacă primele două branduri s-au concentrat asupra tenului și a pielii, produsele de la Rene Furterer sunt destinate sănătății părului. Acest brand este un pionier în domeniul uleiurilor esențiale și al extractelor din plante, dezvoltatorul unor formule inovatoare și a conceptului de ”hair spa”. Produsele de la această companie au scopul de a scoate la lumină frumusețea naturală a părului și de a crea o experiență senzorială unică. În farmaciile online vei găsi multe tratamente pentru scalp și păr care revoluționează îngrijirea părului, cum ar fi balsamuri pentru volum, șampoane cu keratinp, măști de păr sau șampoane uscate.

Acestea sunt doar câteva dintre brandurile premium pe care le poți găsi într-o farmacie online. Alte branduri de top pe care le poți găsi sunt: Lierac, Skincode sau Piroche. Bineînțeles, din farmaciile online nu lipsesc nici brandurile care au scos pe piață produse dermato-cosmetice eficiente și de o calitate ridicată, cum ar fi Bioderma, Vichy sau La Roche Posay. Tu alegi ce ți se potrivește cel mai bine!


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*