6 produse care îți vor readuce starea de bine

Ești stresată, obosită și nu știi în ce parte să o mai apuci. Ai zile în care nu reușești să te relaxezi și nu vezi soluția care, în cele mai multe cazuri, este la îndemâna ta. E momentul să încerci cosmetice naturale byCodru, o gamă de produse gândite tocmai pentru a-ți reda stărlucirea și acea stare de bine și de relaxare pe care o cauți.

Aceste cosmetice naturale byCodru sunt create exclusiv din ingrediente naturale și sunt produse chiar în Transilvania, într-un laborator în care se lucrează cu esențe din plante și flori pentru ca tu să simți că reîntinerești.

Produse 100% naturale by Codru

Gama de produse cosmetice naturale byCodru conține produse 100% preluate din natură și metamorfozate astfel încât să le fie puse în evidență cele mai importante calități care au efecte pozitive asupra tenului și a pielii tale.

 FIOR ser regenerant este un produs care întârzie procesul de îmbătrânire la nivelul pielii și are un puternic efect de regenerare cu rezultate care apar în scurt timp. Conține numai uleiuri bio presate la rece: ulei de jojoba, extract de rodie, extract de iasomie și extract de lemn de trandafir. Are un miros floral și discret care îți va da o senzație plăcută pe tot parcursul nopții, iar dimineața vei fi încântată de rezultat.

Tenul sensibil este des întâlnit în rândul femeilor. Tocmai de aceea, la byCodru găsești o soluție naturistă pentru această problemă. FIOR ten sensibil este un produs nou, o cremă de față pentru ten reactiv cu roșeață, inclusiv cuperoză. Această cremă poate fi aplicată și sub machiaj, având absorbție rapidă. Conține apă de tei, ulei de rosa moscheta, ulei de sâmburi de struguri, ulei de migdale și extract din lemn de trandafir.

FIOR ten acneic te ajută să îți recapeți încrederea în tine. Cu ajutorul acestei creme combați efectele acneei, îi redai tenului tău strălucirea și netezimea, iar senzația pe care o ai după utilizare este formidabilă. FIOR tena acneic are proprietăți regenerante și cicatrizante, curăță pielea în profunzime, o purifică și o netezește, desfundând porii și stimulând microcirculația. Conține apă de rozmarin, ulei de tamanu, ulei de jojoba, ulei esențial de dafin, ulei de pepene Kalahari și ulei esențial de litsea cubeba.

ByCodru are soluții și pentru tenul mixt sau gras. Crema de față cu apă de rozmarin, ulei de pepene Kalahari, ulei de nuci de macadamia și extract de castravete este ideală pentru revigorarea și împrospătarea tenului. Poate fi aplicată și sub machiaj și echilibrează secreția de sebum și menține pielea hidratată pe întreg parcursul zilei.

FIOR ten matur contribuie la prevenirea semnelor îmbătrânirii și regenerează tenul. Se aplică cu mișcări ușoare dimineața și/sau seara, pe tenul bine curățat. Conține unt de shea, ulei de avocado, ulei de cânepă, ulei de caise și ulei din sâmburi de struguri.

Ochii sunt oglinda noastră, o privire poate spune multe, iar byCodru a gândit o cremă care să te ajute să exprimi cu ajutorul ochilor tot ceea ce dorești. FIOR contur ochi atenuează cearcănelor și atenuează ridurile fine care apar în această zonă. Conține apă de albăstrele, Coenzima Q10, ulei de migdale, ulei de caise și ulei de orez.

Încearcă produsele byCodru pentru a-i oferi tenului tău strălucirea pe care o merită. Simte-te bine în pielea ta și răsfață-ți simțurile cu produse de calitate, 100% naturale.


MWISHO PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*